AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana tozu görmek

Kahve falında tarhana tozu görmek

Kahve falında tarhana tozu görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, hastalıkların son bulacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tarhana tozu gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadın canınızı sıkabilir.

Kahve falında tarhana tozu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toz tarhana görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaş tarhana yemek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru tarhana görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana elemek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında tarhana yemek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında tarhana yoğurduğunu görmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine tabir olunur.

Kahve falında tarhana satmak hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir