AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana karmak

Kahve falında tarhana karmak

Kahve falında tarhana karmak elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, temize çıkacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarhana karmak gördüyseniz:

  • Herkesi içerisine alan akılcı ortak çözümler geliştirmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında tarhana karmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çimento karmak bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kireç karmak zor günlerin biteceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamur karmak hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur karmak sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında harç karmak çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kına karmak kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına işaret eder.

Kahve falında beton karmak yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir