AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmemiş tarhana görmek

Kahve falında pişmemiş tarhana görmek

Kahve falında pişmemiş tarhana görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, hayallere kavuşulacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında pişmemiş tarhana gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız projelere ya da anlaşmalara imza atmadan önce iki kere düşünmenizde fayda var.

Kahve falında pişmemiş tarhana görmek aile içinde saadetinin artacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana hamuru yapmak canla başla çalışacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarhana yapmak bazı sağlık sorunları yaşanacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sütlü tarhana görmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tarhana yoğurmak gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında tarhana kurutmak dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana corbasi pisirmek en yüksek makamlara oturacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında tarhana ufalamak hasta ise iyileşeceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir