AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz tarhana görmek

Kahve falında toz tarhana görmek

Kahve falında toz tarhana görmek olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toz tarhana gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıklamak, düşündüklerinizi söylemek için bir süredir ihtiyacınız olan dinleyicilere kavuşabilirsiniz.

Kahve falında toz tarhana görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, kazançtan yana kara geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında tarhana tozu görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında tarhana yaparken görmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana firiği görmek bolluk içine olacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına tabir olunur.

Kahve falında tarhana çorbası dökmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru tarhana almak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden tarhana almak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalettir.

Kahve falında tarhana aldığını görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir