AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtla boğuşmak

Kahve falında kurtla boğuşmak

Kahve falında kurtla boğuşmak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, işyerini kapatacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurtla boğuşmak gördüyseniz:

  • İlişkilerimizde de, sürpriz veya hoş gelişmeleri destekleyen görünümler devam ediyor.

Kahve falında kurtla boğuşmak zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında kurtlarla boğuşmak çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına işarettir.

Kahve falında gemide dalgalarla boğuşmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında denizle boğuşmak zorlukların artacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında kediyle boğuşmak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalgayla boğuşmak sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birisiyle boğuşmak üzüleceğine ve borçlanacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanlarla boğuşmak çok sevinçli haberler alacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir