AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizle boğuşmak

Kahve falında denizle boğuşmak

Kahve falında denizle boğuşmak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, gücünün azalacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında denizle boğuşmak gördüyseniz:

  • Diğerleri işleri kendi istedikleri şekilde halletme konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında denizde dalgalarla boğuşmak kafasındaki sorunları çözeceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında denizle boğuşmak falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına yorulur.

Kahve falında denizde dalgayla boğuşmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında dalgayla boğuşmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına delalet eder.

Kahve falında yorganla boğuşmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplanla boğuşmak girilen bütün işlerde zarar edileceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine işarettir.

Kahve falında sularla boğuşmak çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vahşi hayvanla boğuşmak kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir