AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemide dalgalarla boğuşmak

Kahve falında gemide dalgalarla boğuşmak

Kahve falında gemide dalgalarla boğuşmak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemide dalgalarla boğuşmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelediğiniz doktorla randevunuzu da artık geciktirmeyin.

Kahve falında gemide dalgalarla boğuşmak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük dalgalarla boğuşmak karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında dalgalarla boğuşmak Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde dalgalarla boğuşmak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde dalgayla boğuşmak sürpriz olayların meydana geleceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalgayla boğuşmak aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslanla boğuşmak berekete ve zenginliğe kavuşacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kedilerle boğuşmak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir