AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle boğuşmak

Kahve falında birisiyle boğuşmak

Kahve falında birisiyle boğuşmak onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, inancını bir kenara atacağına, bereketli yağmurlara, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisiyle boğuşmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, sevdiğiniz bir kişiyle sevgi dolu planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında büyük dalgalarla boğuşmak kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisiyle boğuşmak tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında aslanlarla boğuşmak kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adamla boğuşmak neşesini kaçıracağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kaplanla boğuşmak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında timsahla boğuşmak kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayıyla boğuşmak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtla boğuşmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir