AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanlarla boğuşmak

Kahve falında yılanlarla boğuşmak

Kahve falında yılanlarla boğuşmak kazancının günden güne düşeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanlarla boğuşmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, maddi durumunuzu veya belli başlı anlaşmaları ilgilendiren konularda kendinizi önemli veya ani kararlar almak zorunda hissetmemelisiniz.

Kahve falında yılanla boğuşmak çok büyük paralar kazanılacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında yılanlarla boğuşmak stres ve sinirden uzak durulacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine alamet eder.

Kahve falında timsahla boğuşmak ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Kahve falında kızla boğuşmak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde dalgayla boğuşmak sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında denizde dalgalarla boğuşmak aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediyle boğuşmak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kurtla boğuşmak işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, iş hayatında terfi alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir