AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata taş atmak

Kahve falında ata taş atmak

Kahve falında ata taş atmak onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ata taş atmak gördüyseniz:

  • Aşırı masraflardan kaçının.

Kahve falında ata taş atmak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş atanı görmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına yorulur.

Kahve falında taş atanları görmek hasret giderileceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taş atan birini görmek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında köpek taş atmak önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında taşa tekme atmak ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşe taş atmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, sevilen birinin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeklere taş atmak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir