AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadan taş atmak

Kahve falında arkadan taş atmak

Kahve falında arkadan taş atmak çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadan taş atmak gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kişilere direk olarak karşı çıkmanız da, pasif kalmaktan daha verimli olabilir.

Kahve falında arkadan taş atmak bol bol moral depolanacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadan taşlanmak başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına işarettir.

Kahve falında birini arkadan görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü arkadan görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadan gelmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atı arkadan görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kadına arkadan sarılmak üzüntülerin sona ereceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına inanılır.

Kahve falında arkadan konuşmak tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir