AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt yaralamak

Kahve falında kurt yaralamak

Kahve falında kurt yaralamak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, yaşamın kolaylaşacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında kurt yaralamak gördüyseniz:

  • Kimsenin size yük olmasına izin vermeyin.

Kahve falında kurt yaralamak dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini ayağından yaralamak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına inanılır.

Kahve falında serçe yaralamak verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına inanılır.

Kahve falında düşmanını yaralamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, sevap işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı yaralamak işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini yaralamak işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı yaralamak hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini yaralamak işlerin sürekli artacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir