AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe yaralamak

Kahve falında serçe yaralamak

Kahve falında serçe yaralamak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında serçe yaralamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olması gerektiği gibi davranmayabilirler.

Kahve falında serçe yaralamak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, sorunlar altında ezileceğine inanılır.

Kahve falında bıçakla adam yaralamak yatırımlarının kendisine kar getireceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında birini silahla yaralamak borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında fare yaralamak çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birilerini yaralamak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla kendini yaralamak yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kurt yaralamak atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına inanılır.

Kahve falında kadın yaralamak kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir