AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini ayağından yaralamak

Kahve falında birini ayağından yaralamak

Kahve falında birini ayağından yaralamak hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini ayağından yaralamak gördüyseniz:

  • Her konuya abartılı yaklaşmanız olasıdır.

Kahve falında birini ayağından yaralamak hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağını yaralamak günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine delalet eder.

Kahve falında aslan yaralamak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında yılan yaralamak iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanını yaralamak başarılı bir kariyere sahip olacağına, maddi zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında kurt yaralamak yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanı yaralamak hedeflerine kavuşacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında ayı yaralamak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir