AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt tükürmek

Kahve falında kurt tükürmek

Kahve falında kurt tükürmek zenginliğini kaybedeceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine delalet eder.

Kahve falında kurt tükürmek gördüyseniz:

  • Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır.

Kahve falında kurtçuk tükürmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, saygınlığının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurt tükürmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına işarettir.

Kahve falında kediye tükürmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanına tükürmek işlerin devam edeceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında kulağa tükürmek büyük borçların altında ezileceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yere tükürdüğünü görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında yediğini tükürmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, evleneceğinize tabir olunur.

Kahve falında ağızdan saç tükürmek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir