AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağa tükürmek

Kahve falında kulağa tükürmek

Kahve falında kulağa tükürmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, kendisini geliştireceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, ticarette yol katedeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kulağa tükürmek gördüyseniz:

  • Yalnız devam etmeniz durumunda beklemediğiniz kapılar aralanabilir.

Kahve falında kulağa tükürmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneye tükürmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında domuz eti tükürmek yeni işler peşinde koşulacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kan kusmak kan tükürmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına delalet eder.

Kahve falında çiğneyip tükürmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında altın tükürmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıl tükürmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında ağızdan et tükürmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir