Kahve falında birinin yere tükürdüğünü görmek

Kahve falında birinin yere tükürdüğünü görmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yere tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Sezgileriniz size doğru yolu gösterebilir.

Kahve falında birinin yere tükürdüğünü görmek kötü duygularını yeneceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına işaret eder.

Kahve falında yere tükürmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, kolaylık sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında yere tükürdüğünü görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında diş fırçalarken kan tükürmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine yorulur.

Kahve falında karınca tükürmek irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakızı tükürmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin suratına tükürmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ et çiğneyip tükürmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top