AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan saç tükürmek

Kahve falında ağızdan saç tükürmek

Kahve falında ağızdan saç tükürmek umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, işinde en iyisi olacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan saç tükürmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı güzelleştirmek istiyorsanız sınır tanımamalısınız.

Kahve falında ağızdan saç tükürmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına yorulur.

Kahve falında ağızdan et tükürmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında ağızdan kan tükürmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, alım gücünde yükselme olacağına delalet eder.

Kahve falında ağızdan kıl tükürmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında ağızdan saç teli çıkarmak işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza tabir olunur.

Kahve falında ağızdan saç çıkartmak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ağızdan saç kılı çıkarmak maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan saç çıkarmak gelirinin sürekli olacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir