AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtçuk tükürmek

Kahve falında kurtçuk tükürmek

Kahve falında kurtçuk tükürmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, büyük düşüneceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına işarettir.

Kahve falında kurtçuk tükürmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız anlaşılmanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında kurt tükürmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kurtçuk tükürmek hedeflerini tutturmayı başaracağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne tükürmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına tükürmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taş tükürmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına delalet eder.

Kahve falında iğne tükürmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında kan kusmak kan tükürmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzının içine tükürmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, yüksek tahsil yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir