AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye tükürmek

Kahve falında kediye tükürmek

Kahve falında kediye tükürmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına alamet eder.

Kahve falında kediye tükürmek gördüyseniz:

  • Küçük şeylerin sizi rahatsız etmesine veya anlaşmazlıklara neden olmasına izin vermeyin.

Kahve falında kediye tükürmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında kedinin tükürdüğünü görmek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına inanılır.

Kahve falında toplu iğne tükürmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin suratına tükürmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, başka işler deneyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın ağzına tükürmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içkiyi tükürmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bardağa tükürmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yere tükürdüğünü görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir