AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt leşi görmek

Kahve falında kurt leşi görmek

Kahve falında kurt leşi görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, refah içinde yaşayacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurt leşi gördüyseniz:

  • Kendinize işlerinizi keyifle yapmanızı sağlayacak konforlu alanlar yaratabilirsiniz.

Kahve falında kurt leşi görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında leş kurdu görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine alamet eder.

Kahve falında ölü leşi görmek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş hayvan leşi görmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalettir.

Kahve falında leş yiyen karga görmek insanlara iyilik yapmaya, istediği gibi bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leş kokusu görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına yorulur.

Kahve falında hayvan leşi yemek ayrılanların birleşeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında tavuk leşi görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir