AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş hayvan leşi görmek

Kahve falında ölmüş hayvan leşi görmek

Kahve falında ölmüş hayvan leşi görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kötü yola sapmayacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş hayvan leşi gördüyseniz:

  • Diğerlerinin endişe veya kaygılarınızı görmesi gerekmiyor.

Kahve falında hayvan leşi yemek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına işarettir.

Kahve falında leş yiyen hayvanlar görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan leşi görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş hayvan leşi görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında balık leşi görmek gülüp eğleneceğine, başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında deve leşi görmek verimin ve bereketin geleceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına tabir olunur.

Kahve falında leş görmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında leş kokusu duymak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir