AnaSayfa / Genel / Kahve falında leş kurdu görmek

Kahve falında leş kurdu görmek

Kahve falında leş kurdu görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leş kurdu gördüyseniz:

  • Beklenmedik ya da alışılmadık maddi ya da duygusal kazançlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kurt leşi görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine inanılır.

Kahve falında leş kurdu görmek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, dininden vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında insan leşi görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk leşi görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında leş yiyen hayvanlar görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına delalettir.

Kahve falında leş görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, özlem gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyun leşi görmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, kötü gidişe dur denileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balık leşi görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir