AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü leşi görmek

Kahve falında ölü leşi görmek

Kahve falında ölü leşi görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, işlerin çığırından çıkacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü leşi gördüyseniz:

  • Bazı projelerin tekrar ele alınması gerekiyor olabilir.

Kahve falında ölü leşi görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine rivayet eder.

Kahve falında leş kokusu duymak karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurt leşi görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında eşek leşi görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına işarettir.

Kahve falında leş yiyen köpek görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş hayvan leşi görmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine tabir olunur.

Kahve falında inek leşleri görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında leş yemek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir