AnaSayfa / Genel / Kahve falında leş yiyen karga görmek

Kahve falında leş yiyen karga görmek

Kahve falında leş yiyen karga görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, yanlış işler yapacağına, önemli kararlar alınacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, elindekileri kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında leş yiyen karga gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere net davranabilir ya da net davranmalarını isteyebilirsiniz.

Kahve falında leş kargası görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında leş yiyen karga görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında karga leşi görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında leş kurdu görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işaret eder.

Kahve falında leş temizlemek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalettir.

Kahve falında balık leşi görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, sermayesini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü leşi görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşek leşi görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir