AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunlar arasında kalmak

Kahve falında kurşunlar arasında kalmak

Kahve falında kurşunlar arasında kalmak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına yorulur.

Kahve falında kurşunlar arasında kalmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, çevreniz tarafından bencilliğiniz yüzünden eleştiri alabilirsiniz.

Kahve falında kurşunlar arasında kalmak yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına delalet eder.

Kahve falında kurşunların arasında kalmak esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşunlar altında kalmak falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun altında kalmak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında iki kızın arasında kalmak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cennet cehennem arasında kalmak kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında savaş arasında kalmak daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında dağların arasında kalmak maddi olanakların artacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir