AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennet cehennem arasında kalmak

Kahve falında cennet cehennem arasında kalmak

Kahve falında cennet cehennem arasında kalmak yakında başlayacak aşk macerasına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, kendisine gelemeyeceğine inanılır.

Kahve falında cennet cehennem arasında kalmak gördüyseniz:

  • Biraz daha şeffaf olmaya çalışın.

Kahve falında cennet ve cehennem arasında kalmak iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işaret eder.

Kahve falında cennet cehennem arasında kalmak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine delalet eder.

Kahve falında cennetle cehennem arasında kalmak kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulur.

Kahve falında cehennemden cennete geçmek onlarla birlikte hareket edeceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına yorulur.

Kahve falında cennet cehennem görmek fakirliğinin biteceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cennet cehennem kapısını görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine alamet eder.

Kahve falında cennet cehennem kapısı görmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cennet ve cehennem kapısı görmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir