AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kızın arasında kalmak

Kahve falında iki kızın arasında kalmak

Kahve falında iki kızın arasında kalmak iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, yazgısının güzelleşeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki kızın arasında kalmak gördüyseniz:

  • Zor zamanlarda dahi hareket edebilecek yeteneğiniz var.

Kahve falında iki kızın arasında kalmak yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahların arasında kalmak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dev dalgalar arasında kalmak elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında iki aşk arasında kalmak dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında arabaların arasında kalmak önemli işler yapacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında kalabalık arasında kalmak dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine işaret eder.

Kahve falında kavga arasında kalmak çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında iki kişi arasında kalmak elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir