AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunlar altında kalmak

Kahve falında kurşunlar altında kalmak

Kahve falında kurşunlar altında kalmak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, tövbe etmeye, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurşunlar altında kalmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız hobilerinizi veya işlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında kurşun altında kalmak ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine işaret eder.

Kahve falında kurşunlar altında kalmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurşunlar arasında kalmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurşunların arasında kalmak sorunların elbirliği ile aşılacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına delalet eder.

Kahve falında altın kurşun görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında otobüsün altında kalmak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine tabir olunur.

Kahve falında deprem altında kaldığını görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında odun altında kalmak yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, rızkından olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir