AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş arasında kalmak

Kahve falında savaş arasında kalmak

Kahve falında savaş arasında kalmak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, para sıkıntısından kurtulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında savaş arasında kalmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeniz, bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında savaş arasında kalmak bir hastalıktan kurtulunacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında savaşın arasında kalmak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına inanılır.

Kahve falında devletler arası savaş görmek isteklerini yerine getireceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine yorulur.

Kahve falında iki ülke arasında savaş görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşın içinde kalmak uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına delalettir.

Kahve falında savaş ortasında kalmak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet eder.

Kahve falında savaş içinde kalmak her zaman hakkına sahip çıkacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sular arasında kalmak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, karamsar olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir