AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunların arasında kalmak

Kahve falında kurşunların arasında kalmak

Kahve falında kurşunların arasında kalmak çok hayırlı şeylere, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, sağlığının da bozulacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurşunların arasında kalmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya finansal durumunuzda düzensizliler veya çalkantılar olabilir.

Kahve falında kurşunlar arasında kalmak işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurşunların arasında kalmak bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında kurşunlar altında kalmak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine inanılır.

Kahve falında kurşun altında kalmak planların tutmayacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki kisinin arasinda kalmak yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında kamyon arasında kalmak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sular arasında kalmak fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine inanılır.

Kahve falında iki insan arasında kalmak yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir