AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunlanmak vurulmak

Kahve falında kurşunlanmak vurulmak

Kahve falında kurşunlanmak vurulmak sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında kurşunlanmak vurulmak gördüyseniz:

  • Siz sadece, sizin için önemli şeylerle ilgilenmeli, zaman kaybının önüne geçmelisiniz.

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurşun yemek vurulmak dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında kurşunla ayaktan vurulmak kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tek kurşunla vurulmak başarısızlığa düşeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolundan kurşunla vurulmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşun vurulmak kişinin şifaya kavuşacağına, dertleri biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında kurşunlanmak vurulmak hak yolundan ayrılacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir