AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun yemek vurulmak

Kahve falında kurşun yemek vurulmak

Kahve falında kurşun yemek vurulmak büyük ve güzel işler yapacağına, kendisiyle de gururlanacağına, aile saadetinin de artacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine alamet eder.

Kahve falında kurşun yemek vurulmak gördüyseniz:

  • En güvendiğiniz durumlarda bile tökezleyebilirsiniz.

Kahve falında kurşun yemek vurulmak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine delalet eder.

Kahve falında kurşunlanarak vurulmak kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak tabiri caizse ağız tadından olacağına, işlerinde aksama olacağına inanılır.

Kahve falında kolundan kurşunla vurulmak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kurşunla başından vurulmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine işaret eder.

Kahve falında boynundan kurşunla vurulmak söylediklerinin çıkacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalbinden kurşunla vurulmak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başından kurşunla vurulmak iş hayatında kendi işini kuracağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir