AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında kurşun yarası görmek

Kahve falında karnında kurşun yarası görmek

Kahve falında karnında kurşun yarası görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında karnında kurşun yarası gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler şimdiye kadar sizden memnuniyetlerini dile getirdilerse bunu faydaya çevirmenin zamanıdır.

Kahve falında karnında kurşun yarası görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kurşunla yaralandığını görmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurşunla yaralanmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kurşunla yaralandığını görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurşunla sırtından yaralanmak onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında kurşunlanarak yaralanmak asil kimselerden çıkacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda kurşun yarası görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünde kurşun yarası görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir