AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunlanarak yaralanmak

Kahve falında kurşunlanarak yaralanmak

Kahve falında kurşunlanarak yaralanmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, riske atılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurşunlanarak yaralanmak gördüyseniz:

  • Yaklaşımınız, sonuçları etkileyen yegane şey olabilir.

Kahve falında kurşunla sırtından yaralanmak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda kurşun yarası görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kurşunla yaralandığını görmek zevki sefa içinde olacağına, işlerinin günden güne bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnında kurşun yarası görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünde kurşun yarası görmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurşunlanarak yaralanmak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kurşunlanarak yaralandığını görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında kurşunla yaralanmak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir