AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunla vurulan birini görmek

Kahve falında kurşunla vurulan birini görmek

Kahve falında kurşunla vurulan birini görmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, takdir toplayacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, müjdeli haberle geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurşunla vurulan birini gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da isteklerinizin yürürlüğe konmasını belli etmek adına farklı yöntemler denemeniz sonuç vermeyebilir.

Kahve falında kurşunla vurulup ölmemek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kurşunla vurulup ölmek rahat bir hayat sağlayacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kurşunla vurulan birini görmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında vurulmuş adam görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine delalettir.

Kahve falında silahla vurulmaya çalışılmak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayla vurulan birini görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini vurulmuş görmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla vurulacağını görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir