AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini vurulmuş görmek

Kahve falında sevdiğini vurulmuş görmek

Kahve falında sevdiğini vurulmuş görmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini vurulmuş gördüyseniz:

  • Konsantrenizi dağıtmamalısınız.

Kahve falında sevdiğini vurulmuş görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, çok başarılı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabancayla vurularak ölmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına işaret eder.

Kahve falında birini vurulmuş görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, eşiyle bahtiyar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vurulan görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında kendini silahla vurulmuş görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında vurularak öldüğünü görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında silahla vurulmamak daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunu vurulmuş görmek şerefli bir hayat süreceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir