AnaSayfa / Genel / Kahve falında vurulmuş adam görmek

Kahve falında vurulmuş adam görmek

Kahve falında vurulmuş adam görmek pek çok fırsatı kaçıracağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, kötü düşmana, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına yorulur.

Kahve falında vurulmuş adam gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yenileniyor, heyecan verici ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında vurulmuş adam görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında silahla vurulan adam görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında adam vurulmasını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında vurulan asker görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kendini vurulmuş görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, gücünün azalacağına alamet eder.

Kahve falında vurulup ölmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vurulup kan görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında vurulmuş birini görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir