AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunla vurulup ölmemek

Kahve falında kurşunla vurulup ölmemek

Kahve falında kurşunla vurulup ölmemek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurşunla vurulup ölmemek gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri açıkça dile getirebilirsiniz.

Kahve falında kurşunla vurulan birini görmek mutluluğu yakalayacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşunla vurulup ölmemek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kurşunla vurulup ölmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla vurularak yaralanmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına işarettir.

Kahve falında kendini silahla vurulmuş görmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında iğne vurulan birini görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına işaret eder.

Kahve falında vurularak öldüğünü görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, onu yalnız bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında anneyi vurulurken görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir