AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunla vurulup ölmek

Kahve falında kurşunla vurulup ölmek

Kahve falında kurşunla vurulup ölmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, hem verimi yükselteceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, gözyaşının kuruyacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına alamet eder.

Kahve falında kurşunla vurulup ölmek gördüyseniz:

  • Daha önceden pratikte olan fikir veya teklifler yeni durumla uyum sağlamıyor olabilir.

Kahve falında kurşunla vurulup ölmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kurşunla vurulan birini görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurşunla vurulup ölmemek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında silahla vurularak ölmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla vurularak öldüğünü görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabancayla vurulup ölmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tabancayla vurularak ölmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına inanılır.

Kahve falında vurularak ölmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, kederleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir