AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla vurulan birini görmek

Kahve falında tabancayla vurulan birini görmek

Kahve falında tabancayla vurulan birini görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, üzüntü duyacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına inanılır.

Kahve falında tabancayla vurulan birini gördüyseniz:

  • Fiziksel bir değişim tarzınızı güzelleştirebilir veya özgüveninizi arttırabilir.

Kahve falında tabancayla vurulan birini görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında tabancayla vurulup ölmek yanlış kararlar vereceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında tabancayla vurularak ölmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla vurulan adam görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine delalet eder.

Kahve falında kendini silahla vurulurken görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına tabir olunur.

Kahve falında adam vurulmasını görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının vurulmasını görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına tabir olunur.

Kahve falında vurulmuş tavşan görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir