AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla vurulmaya çalışılmak

Kahve falında silahla vurulmaya çalışılmak

Kahve falında silahla vurulmaya çalışılmak önemli bir makama terfi alacağına, her zaman haklının yanında olacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında silahla vurulmaya çalışılmak gördüyseniz:

  • Ya da maddi bir gelişme zaman alabilir.

Kahve falında silahla vurulmaya çalışılmak cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kendini silahla vurulmuş görmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında silahla vurulmaya çalışmak iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla vurularak öldüğünü görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla vurularak yaralanmak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulan adam görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulan görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine işarettir.

Kahve falında silahla vurulmamak sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir