AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden kurşunlanmak

Kahve falında göğsünden kurşunlanmak

Kahve falında göğsünden kurşunlanmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, güzel fırsatların elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında göğsünden kurşunlanmak gördüyseniz:

  • Hamlenizi yapmadan önce, diğerlerinin size doğru gelmesini beklemenizde fayda var.

Kahve falında göğsünde kurşun yarası görmek takdir toplayacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünden kurşunlanmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında göğsünden kurşunla vurulmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına delalet eder.

Kahve falında kurşunla göğsünden vurulmak daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında göğsünde kurşun görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalettir.

Kahve falında kurşunla yaralanmak doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kurşunlanarak ölmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta kurşun görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir