AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun toplamak

Kahve falında kurşun toplamak

Kahve falında kurşun toplamak etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kurşun toplamak gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında kurşun kalem toplamak sağlık sorunları yaşanacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kurşun toplamak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurşunlara gelmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında kurşun kalem bulmak hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına işarettir.

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, muradın yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kurşunlanarak yaralanmak kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurşun kalem görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalbe kurşun yemek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir