AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun atıldığını görmek

Kahve falında kurşun atıldığını görmek

Kahve falında kurşun atıldığını görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, parasız günler geçireceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında kurşun atıldığını gördüyseniz:

  • Ani girişimleriniz veya tepkileriniz şaşırtıcı olabilir.

Kahve falında kurşun atıldığını görmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendine kurşun atıldığını görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evden atıldığını görmek büyük düşüneceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuya atıldığını görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzerine tuz atıldığını görmek yaşamdan istediklerini alacağına, sıkıntılarından arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyuya atılmak hayatında yeni bir döneme başlayacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzerine ok atıldığını görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına delalettir.

Kahve falında köprüden atıldığını görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir