AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun yemek

Kahve falında kurşun yemek

Kahve falında kurşun yemek kazancın katlanacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına delalet eder.

Kahve falında kurşun yemek gördüyseniz:

  • Herkes sizden beklentiler konusunda açık olmayabilir.

Kahve falında kurşun yemek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafasına kurşun yemek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ayağından kurşun yemek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine işaret eder.

Kahve falında kurşun kalem yemek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında ayağa kurşun yemek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında alnından kurşun yemek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına delalettir.

Kahve falında ayaktan kurşun yemek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında bacağına kurşun yemek engellerin aşılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir