AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun yediğini görmek

Kahve falında kurşun yediğini görmek

Kahve falında kurşun yediğini görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında kurşun yediğini gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan veya ne yapacağını önceden kestiremediğiniz kişilere dikkat edin.

Kahve falında kurşun yediğini görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kurşunla vurulmak ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında vücudundan kurşun çıkarmak girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücuttan kurşun çıkarmak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işaret eder.

Kahve falında kurşun bulmak her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla kurşunlanmak yanlışlara düşeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kurşun kalem görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunda kurşun görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir