AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun bulmak

Kahve falında kurşun bulmak

Kahve falında kurşun bulmak işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, haksızlığa uğrayacağına delalettir.

Kahve falında kurşun bulmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinden itibaren, duygusal tartışmalara girmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında kurşun kalem bulmak işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına delalet eder.

Kahve falında kurşun bulmak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında karnından kurşun çıkarmak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine inanılır.

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşuna dizilmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tabanca kurşunu görmek bekarlar için evlenmeye, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında karnından kurşunla vurulmak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurşun ve silah görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir