AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun vurulduğunu görmek

Kahve falında kurşun vurulduğunu görmek

Kahve falında kurşun vurulduğunu görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine alamet eder.

Kahve falında kurşun vurulduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için para harcamak zorunda değilsiniz unutmayın.

Kahve falında kurşun vurulduğunu görmek tabiatı kötü olan kişiye, bedeninin şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kurşunla vurulmak borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak sorunların yakın zaman içinde artacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurşunla ayaktan vurulmak nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine inanılır.

Kahve falında başından kurşunla vurulmak işlerin yolundan çıkacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurşunlanarak vurulmak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına alamet eder.

Kahve falında kurşunla göğsünden vurulmak böylece hayatının kolaylaşacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir