Kahve falında kurşunlara gelmek

Kahve falında kurşunlara gelmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine delalet eder.

Kahve falında kurşunlara gelmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi açıkça dile getirebilirsiniz.

Kahve falında kurşunlara gelmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurşun sesi duymak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, dertlerinin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşuna hedef olmak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kolundan kurşunlanmak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Kahve falında kurşun kalem kırmak hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında kurşun çıkardığını görmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, yenileneceğine delalet eder.

Kahve falında kolunda kurşun görmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında kurşunlanarak öldürülmek fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir